July 31, 2014

More space for commercial team in modern premises

Chairman of the Works Council Engelbert Bechteler, Supervisory Board Chairman Dr. Christof Kemmann and architect Martin Unzeitig (from left to right)

Chairman of the Works Council Engelbert Bechteler, Supervisory Board Chairman Dr. Christof Kemmann and architect Martin Unzeitig (from left to right)

On Friday, July 25, 2014 the old headquarters building was officially reopened after nine months of extensive renovation work. The new premises adopt the appealing and modern style of the new headquarters building that was opened two years ago.

The complete renovation of the old headquarters building, that was more than 20 years old, was carried out with the aid of local planners and construction companies. In addition to a new ventilation system, the construction work inside the building comprised renewal of the building equipment, including electrical, plumbing and heating installations, replacement of the sanitary facilities, interior walls, ceilings, lighting and floors, and complete refurnishing.

A modern working environment has been created for our commercial team on three floors, covering a total of around 1200 square meters. One of the objectives of the extensive renovation project was to create sufficient space for future growth.

The official inauguration included an opening ceremony to which not only the employees were invited, but also the companies involved in the modernization. A guided tour of the new premises was followed by a summer party for guests and staff.

Online contact request
Verify your details
Verify your details
OK
We use cookies in order to adapt the website to the requirements of our visitors in the best possible way. The use of our website indicates your agreement to having cookies stored on your computer. Data privacy